Oerol 2014 bij Onder de Pannen

Tijdens het Oerol festival is ook bij Onder de Pannen van alles te beleven. Deze traditie gaat al vele jaren mee. Ook in 2014 hebben we weer een interessant programma samengesteld. Naast muziek is er ook cabaret op ons buitenpodium te bewonderen. En dit jaar zullen we tijdens Oerol ook de voetballiefhebbers aan hun trekken laten komen  op vrijdag 13 en woensdag 18 juni is de WK-wedstrijd van het Nederlands elftal op videoschermen te zien.

Het programma bevat origineel cabaret. Veelal aanstormend talent. Soms ook door de wol geverfde musici.  Muziek in allerlei genres. Soms gevoelige luistermuziek, maar ook swingende bands om vanuit je plaat te gaan.

Onder de Pannen is in ieder geval een podium waar veel artiesten graag terugkomen. Sommige acts zijn inmiddels sterk in populariteit gegroeid. Bijvoorbeeld Speelman en Speelman.  Deze rasartiesten nemen desondanks nog met veel enthousiasme de moeite om tijdens Oerol bij ons op te treden.

Tijdens het Oerolfestival bouwen we naast Onder de Pannen een podium op. Tot 22.00 uur vinden hier de optredens plaats. Vanaf 22.00 uur gaat het programma verder op het intieme binnenpodium. Er is bij het buitenpodium een horecapunt beschikbaar waar bezoekers snel een drankje kunnen scoren.

Voor het complete Oerol-programma voor onder de Pannen zie hieronder.


Oerol programma 2014  Onder de Pannen

Oerol programma 2014

(klik op de button)

Deel dit met je vrienden


Oerol Menu  2014 – Onder de Pannen

Ook dit jaar hebben we voor Oerol weer een speciale menukaart samengesteld.

Tot 17.00 kun je bestellen vanaf onze dagkaart. Op onze dagkaart tref je naast een lekkere appeltaart, tosti’s en pannenkoeken, ook onze pasta tagliatelle in 3 varianten aan.

Vanaf 17.00 kun je een keuze maken uit de gerechten op onze Oerol menukaart. Er is meer dan voldoende keus. Naast een voorgerecht kun je nog kiezen uit hoofdgerecht met vlees, vis. Maar ook diverse vegetarische gerechten staan op het Oerol menu. En om het helemaal af te maken, is er nog ruime keuze uit desserts.Oerol dagmenukaart

(klik op de button)

Oerol menukaart

(klik op de button)