Menukaart


Ons team in de keuken wordt gevormd door Saskia, Rene en Gert-Jan. Zij hebben veel ervaring en zijn vooral creatief. Ieder jaar wordt er weer een nieuwe Menukaart samengesteld. Zodoende is er voldoende variatie en kun je zo vaak komen als je wilt. In overleg kunnen we ook speciale (dieet)wensen voor je invullen. Vraag gerust aan de collega’s van de bediening.

Onder de Pannen werkt zo veel mogelijk met verse producten. Zo veel mogelijk van ons mooie eiland zelf. Hygiëne in onze keuken vinden we erg belangrijk. Naast het bereiden van bijzondere gerechten, wordt er ook veel tijd besteed aan het schoonhouden van de keuken.

We hebben een ruime keuze in voorgerechten. Als hoofdgerechten kunt je kiezen uit rundvlees- varkensvlees- en gevogelteproducten. Maar natuurlijk staat er ook vis op de kaart. Voor de vegetariërs zijn er speciale gerechten beschikbaar.

En voor de kids zijn er ook lekkere menu’s te bestellen. Je kunt zelfs een kleurplaat meebestellen, zodat junior zich niet verveelt. Om het geheel af te maken hebben we een originele toetjeskaart gemaakt. Er zit vast wel iets voor je bij. Voor de wijnliefhebber is een speciale selectie bijzondere wijnen. Vraag de bediening gerust naar de wijnkaart.

Iedere week is er ook een speciaal menu door het keukenteam samengesteld. Kijk op de borden of vraag aan de bediening en laat je verrassen.

Hier vind je de complete menukaart van ODP!

(klik op button)

Hier vind je wijnkaart van ODP!

(klik op button)


Pieter Age

Vertel het je vrienden!

Vertel het aan je vrienden!