Feest of receptie?


Heb je iets te vieren? Een familie- of vriendenfeest? Of iets officiëlers, een bruiloft of zo? Denk dan eens aan Onder de Pannen. Wij maken er een onvergetelijke gebeurtenis van.

De intieme sfeer van Onder de Pannen staat garant voor succes. Je kunt aandacht aan alles en iedereen besteden. Als jij dat wilt, regelen we alles voor je. Voor een leuk programma, met eten, drinken en entertainment draaien we onze hand niet om.

Of het nu gaat om een lunch, een brunch, een bruiloft of een jubilieum. Wij doen het gewoon. Zoek gewoon contact met ons op en wij maken een origineel opzetje.


Mee informatie ?

Wil je reserveren? Neem gerust contact met ons op!
Wij zijn vanaf 16.00 uur geopend.


Pieter Age
Ons personeelsfeest bij Onder de Pannen was een voltreffer.Nynke
 

Thema avonden


In het voor en najaar organiseren we leuke thema-avonden. Bijvoorbeeld een Indonesische avond of een country & western avond. Onder de Pannen wordt dan in een speciale sfeer gebracht. En natuurlijk worden er speciale gerechten gemaakt.

Tijdens onze vakanties in Indonesië hebben we veel inspiratie opgedaan. In uitgebreid buffet met pittig gekruide gerechten tref je onder andere verse groentesoorten, rijstsoorten en vleessoorten aan.

Deze thema-avonden zijn zo succesvol , dat we je aanraden om tijdig te reserveren. Houd onze website of facebookpagina daarom goed in de gaten.


Mee informatie ?

Wil je reserveren? Neem gerust contact met ons op!
Wij zijn vanaf 16.00 uur geopend.

Indonesische avonden

Swingen bij Onder de Pannen

Rock ’n Roll bij Onder de Pannen

 

Arrangementen via Onder de Pannen


Wilt je een activiteit in Onder de Pannen combineren met een andere activiteit of evenement op Terschelling?

Wij kunnen je vast verder helpen. Bijvoorbeeld een strand- of wandelactiviteit, een huifkartocht? Met onze contacten op het eiland kunnen we wellicht iets voor je regelen.

Meer informatie?

Wil je reserveren? Neem gerust contact met ons op!
Wij zijn vanaf 16.00 uur geopend.


  • BK1
  • wandelen

Vertel het aan je vrienden!